Over ons

Brothers Consultants & Partners is een administratie en fiscaal advieskantoor gevestigd in het centrum van Maastricht. mr. drs. J.M.J. (Jasper) Jongen en drs. J.P.R. (Joris) Jongen hebben in 2010 dit advieskantoor opgericht. Inmiddels zijn er bij Brothers Consultants & Partners 5 personen werkzaam. Binnen Brothers Consultants & Partners zijn zowel jonge fiscalisten en administrateurs alsook ervaren partners aanwezig met jarenlange ervaring binnen de accountancy of fiscale advieswereld. Deze combinatie van jong enthousiasme en routine zorgt voor een unieke mix.

Brothers Consultants & Partners staat voor een deskundige dienstverlening waarbij het belang van de klant centraal staat. Het is onze doelstelling om ervoor te zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw onderneming en dat u met een gerust hart kunt ondernemen. U kunt onze dienstverlening zo gebruiken dat u zelf kunt bepalen welke (administratieve) werkzaamheden u wilt verrichten en welke u wilt dat ons kantoor verricht.

Doordat ons team zowel een economische als een fiscaal juridische achtergrond heeft kunnen wij u op meerdere gebieden van adviezen voorzien. De combinatie van juridisch, fiscaal en economisch advies zorgt voor een nauw verband tussen uw administratie, uw fiscale aangiften, uw jaarstukken en de uiteindelijke aangifte inkomstenbelasting.

Door de vooraf afgesproken tarieven komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. We rekenen daarnaast uiteraard geen kosten voor het verwerken van e-mails, antwoorden van de telefoon of kleine advieswerkzaamheden. Dit is onderdeel van onze service.

Graag horen we van u indien wij iets voor u kunnen betekenen! U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.