Tarieven

Brothers Consultants & Partners hanteert afgesproken tarieven per uur voor boekhoudkundige en fiscale activiteiten. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk een compleet pakket af te sluiten voor bijvoorbeeld de totale dienstverlening van de administratie tot de aangifte inkomstenbelasting.

Onze dienstverlening is gebaseerd op vooraf bepaalde tarieven en diensten. U weet vooraf wat onze dienstverlening kost. We rekenen daarnaast geen kosten voor het verwerken van e-mails, antwoorden van de telefoon of kleine advieswerkzaamheden. Dit is onderdeel van onze service.

De tarieven voor boekhoudkundige activiteiten beginnen vanaf 65 euro per uur, exclusief BTW. De tarieven voor fiscale advieswerkzaamheden beginnen vanaf 120 euro per uur, exclusief BTW.

Speciaal voor startende ondernemers hebben we starterspakketen. Zo kunt u voor een gereduceerd tarief kennis maken met onze dienstverlening en zorgen dat u een goede start neemt met uw onderneming.

Voor particulieren hanteren wij de volgende richtprijzen:

Aangifte inkomstenbelasting: P-biljet

€ 150,-  –  € 300,-

Aangifte inkomstenbelasting: F–biljet

€ 150,-  –  € 300,-

Aangifte inkomstenbelasting: M-biljet

€ 200,-  –  € 300,-

Aangifte erfbelasting

€ 250,-

Aangifte inkomstenbelasting: C-Biljet

€ 150,-  –  € 300,-

Toeslagen

€ 75,-

Deze prijzen zijn inclusief BTW en kunnen afwijken indien de aangifte een complexe situatie omvat.

Uiteraard zijn de wensen van iedere particulier en/of ondernemer verschillend. Indien u een advies op maat wilt, nodigen wij u graag uit voor een oriënterend gesprek.

De kosten voor een oriënterend gesprek nemen we graag voor onze rekening.